Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere İlçesi’ni Ziyaret Etti

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Yayladere İlçesi’ni ziyaret etti.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere İlçesi’ni Ziyaret Etti
Yayınlama: 05.09.2023
71

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Yayladere İlçesi’ni ziyaret etti. Vali Usta, karayolu ile ilçeye ulaşarak, Karakoçan ile Yayladere arasında devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yayladere İlçesi, muhteşem yüksek dağları ve yemyeşil doğasıyla büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Vali Ahmet Hamdi Usta, Yayladere Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Usta, aynı zamanda ilçe halkına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti ve şeref defterini imzaladı.

Vali Usta’nın Yayladere programı, ilçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyareti ile devam etti. Burada görevli polis memurlarıyla tanışarak, polislerin önemine dikkat çekti ve görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Vali Ahmet Hamdi Usta, Yayladere Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Sabri Akyürek’ten ilçenin altyapı çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı ve Yayladere’ye yapılacak hizmetler için başarı dileklerinde bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından Yayladere İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Usta, halkın huzur ve güvenliği için büyük çaba sarf eden Jandarma personeline teşekkür etti.

Vali Usta, Kaymakam ve Belediye Başkanı ile birlikte Yayladere çarşısını gezdi, esnafları ziyaret edip tanışarak “hayırlı alışveriş” dileklerinde bulundu. İlçe merkezindeki kahvehanelerden birinde ilçe sakinleriyle çay içerek sohbet etti ve kendisine iletilen sorunları ve talepleri dinledi.

Son olarak Vali Ahmet Hamdi Usta, Yayladere 2. Jandarma Tabur Komutanlığı’nı ziyaret ederek kahraman askerlere başarılar dileyerek ziyaret programını tamamladı.

Vali Ahmet Hamdi Usta, Yayladere programı dönüşünde ’33 Şehit Asker Anıtı’nı ziyaret ederek Aziz şehitlerimiz için dua etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.