Bingöl’de uyuşturucu madde operasyonları devam ediyor

Bingöl’de uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik müşterek yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam diyor

Bingöl’de uyuşturucu madde operasyonları devam ediyor
Yayınlama: 26.02.2024
83

Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Genç ilçesinde 4 kilo 750 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı unsurları ve Genç İlçe Emniyet Amirliğince uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik müşterek yapılan çalışmalar sonucunda, Genç ilçesinde icra edilen faaliyette M.A. ve O.T. isimli şüpheli şahıslar 4 kilo 750 gram esrar maddesi ile yakalanmıştır. Olay ile ilgili M.A ve O.T. isimli şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler devam etmektedir” denildi.

Diğer bir operasyonda ise “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, 23Şubat 2024 günü uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Genç ilçesinde icra edilen faaliyette 5 kg  kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 Bingöl İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu madde ile mücadelesi halkımızın desteği ile devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.