Vali Usta’dan, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti ve Bingöl basın Konseyi’e Veda Ziyareti

Yalova Valisi olarak atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti ile Bingöl basın Konseyi’ne veda ziyaretinde bulundu.

Vali Usta’dan, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti ve Bingöl basın Konseyi’e Veda Ziyareti
Yayınlama: 13.01.2026

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Yalova Valisi olarak atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, veda ziyaretleri kapsamında Bingöl Gazeteciler Cemiyeti ile Bingöl basın Konseyi’ni ziyaret etti.

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Çaka ile Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hakim Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Usta, Bingöl’ün gelişiminde basının önemine dikkat çekti. Vali Usta ziyaretinde, Bingöl’deki görev süresi içinde kamuoyu adına hazırladıkları duyarlı haberler ve Valilik ile yaptıkları uyumlu çalışmalardan ötürü basın mensuplarına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.