Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, sendika temsilcileriyle bir araya gelerek üniversite personelinin taleplerini, çalışma koşullarını ve çözüm önerilerini değerlendirdi.
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, üniversitede faaliyet gösteren sendikaların temsilcileriyle bir araya gelerek personelin talep ve beklentilerini dinledi.
Bingöl Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik’in yanı sıra Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altun ve Eğitim-Bir-Sen, Üni-Per-Sen, Şehit Gazi Eğitim Sendikası, Şehit Gazi Birlik-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Sen ile Türk Eğitim-Sen temsilcileri katıldı.
Üniversite yönetimi ile sendikalar arasındaki diyalog ve iş birliğinin önemine dikkat çekilen toplantıda, personelin beklentilerinin değerlendirilmesi ve karşılıklı iletişimin devam ettirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.